knop-bellenknop-mailenknop-route

Sommigen van u kennen mij al, maar ik zal mij nog even verder aan u voorstellen.Renata

Mijn naam is Renata van Steijn,  geboren in Rotterdam. Heb 2 kinderen, Lars een jongen van 13 en Noor een meisje van 12. Ik ben woonachtig in Nijensleek met mijn partner mijn kinderen en een pleegdochter. Wij wonen buitenaf op een boerderijtje met een goede 3 ha grond, thuis bij ons is het een aardige beestenboel. We hebben meerdere honden, katten, cavia’s, papegaaien, paarden.
Ikzelf ben helemaal gek van Border Collies en Australian Shepherds. Ik heb een 4 tal Border Collies en 1 Australian Shepherd en dit vormt een groot deel van mijn hobby.

Een andere hobby die momenteel door de verkoop van mijn topdressuur fokmerrie op een lager pitje staat is het fokken van dressuurpaarden. Capri Sonne Jr, First Class en Independent Little me zijn een drietal goedgekeurde dekhengsten die ik gefokt heb.

Ik ben vanaf 1996 gediplomeerd paraveterinair. Heb voorheen in het westen meer dan 11 jaar in diverse praktijken gewerkt, en sinds september 2016 ben ik werkzaam in dit team. Ik heb het heel goed naar mijn zin in dit team, en hoop dat ik u nog vaak van advies kan voorzien.