knop-bellen knop-mailen knop-route

Hoe wordt bij ons gelet op de kwaliteit van onze Dierenkliniek

Begin 2017 zijn wij begonnen met een kwaliteitstraject. Wij hebben het hele jaar door hard gewerkt om onze praktijk helemaal opnieuw in te richten volgens een nieuw ISO en kwaliteitssysteem zodat alles weer voldoet aan de allernieuwste en modernste technieken. In december wordt ons nieuwe ISO systeem door een onafhankelijke organisatie getoetst. Lloyd’s Register Quality Assurance, staat buiten onze beroepsgroep en zal onze organisatie geheel doorlichten. Dagelijks vertrouwen vele diereigenaren tenslotte hun liefste huisdier toe aan de zorg van de dierenarts, kwaliteit moet daarbij een zekerheid zijn vinden wij.


Het ISO systeem gaat vooral over de cliënt en bedrijfsprocessen daarom is ons systeem uitgebreid met kwaliteitscriteria zoals nascholing voor dierenartsen en paraveterinairen, apotheekbeheer, apparatuurbeheer en nog veel meer, wat een meer veilige behandeling van uw huisdier mogelijk maakt.


Wij zullen ieder jaar gecontroleerd worden. Op deze manier ontstaat bij ons een uniek en hoog kwaliteitsniveau.


Wat zijn de voordelen voor u de diereigenaar.
Tijdens deze controles door inspecteurs en dierenartsen worden behandelingen en protocollen met elkaar besproken zodat de puntjes op de i blijven. Wij zorgen voor een volledig patiëntendossier via het Follow-up systeem. Zo krijgt u altijd een verslag, via de email, van wat er nu gebeurd en geadviseerd is in de Dierenkliniek. Op deze manier blijft u niet met allerlei vragen zitten over de behandeling van uw dier. Een bijkomend voordeel is dat u ten allen tijde ten rade kunt gaan bij een andere dierenarts omdat u het dossier compleet heeft. Ook als u met uw dier op vakantie bent heeft u het dossier altijd bij u via de e-mail!


Daarnaast gelden voor ons strengere regels dan binnen de totale beroepsgroep, zo is bij ons nascholing verplicht voor dierenartsen en paraveterinairen. Werken wij met de allerlaatste richtlijnen voor bijvoorbeeld antibiotica en operatietechnieken. Hebben wij een apart hygieneprotocol zodat de besmettingsgraad zo laag mogelijk blijft. Net als in een ziekenhuis dus.


Alles naar wens?
Bij onze dierenkliniek is optimale diergeneeskundige zorg nu herkenbaar en bereikbaar. Uw huisdier is van harte welkom voor behandeling en alles wat verder nodig is om fit en gezond te blijven. Klachten zijn niet leuk maar we kunnen er wel van leren!


Bent u ontevreden? Vertel het ons!
Bent u tevreden? Vertel het anderen!